top of page

HAIRFILLE

Commencer la calvitie ou l'amincissement des cheveux au niveau du cuir chevelu chez les hommes et les femmes peut avoir un effet négatif sur votre confiance en vous. Hairfiller est un produit innovant avec des ingrédients naturels qui stimulent la croissance des cheveux et arrêtent la chute des cheveux.

Que sont les cheveux

 

DR.CYJ Hair Filler is de eerste filler met CE-markering die kaalheid op een efficiënte manier behandelt. Het product is het resultaat van 13jaar onderzoek door Caregen en werd in 2016 voor het eerst gelanceerd.

Hairfillers bevatten naast hyaluronzuur die de hoofdhuid hydrateert en elastischer maakt, ook biopeptiden of kleine proteïnemoleculen die het proces van de haaruitval vertragen en de haargroei opnieuw stimuleren. De biopeptiden stimuleren de haarfollikels en de bloedvoorziening thv de hoofdhuid. Door deze stimulatie neemt de grootte van de haarfollikels toe en vermindert de haaruitval.

Behandeling

De hairfiller wordt door middel van fijne naaldjes oppervlakkig in de hoofdhuid geprikt. Voor een optimaal resultaat raden we 4 behandelingen aan met een tussentijd van telkens twee weken en na 6maanden een onderhoudsbehandeling.

Resultaten

Uit klinisch onderzoek , uitgevoerd door Caregen, blijkt dat na 8 weken de haardichtheid (1/cm2) met 22.3 % en de haardikte met 26% toeneemt in vergelijking met de begin situatie. Effect is afhankelijk van patiënt tot patiënt , maar is ongeveer een jaar zichtbaar. Onderhoudsbehandelingen zijn aangewezen.

Bijwerkingen

Kortstondige, zachte pijn tijdens het inprikken. Onmiddellijk na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling, jeuk of een lichte irritatie optreden. Deze verdwijnen spontaan binnen de 72uur.

© 2021 Dr. Anne Van Den Wouwer.   Développé par Doctoranytime

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page